PARQUET FLOTANT

PARQUET FLOTANT

El parquet flotant es caracteritza, com el seu nom indica, per la seva instal·lació flotant, que al contrari que la tauleta encolada o la tarima massissa, que es col·loquen respectivament, encolades a la solera o clavades sobre llistons.

Característiques del Parquet flotant
El parquet flotant es caracteritza, com el seu nom indica, per la seva instal·lació flotant, que al contrari que la tauleta encolada o la tarima massissa, que es col·loquen respectivament, encolades a la solera o clavades sobre llistons. En el cas del parquet flotant, les lames solen anar unides entre si, bé mitjançant un encadellat perimetral o bé mitjançant un sistema clic les llengüetes ni tan sols s’han d’encolar, facilitant encara mes la seva instal·lació.
Sovint es parla dels parquets flotants com parquets tri capa. Això és degut al fet que normalment estan construïts en 3 capes de diferents materials:
Capa base o suport, sol ser de fusta de conífera (generalment avet) i té de 2 a 3 mm. de gruix.
Capa intermèdia o persiana: Formada per un enllistonat, generalment també de fusta de conífera.
-Coberta Noble l’Ús: Té entre 2 i 6 mm. (Generalment al voltant de 3,4 mm.), De el seu gruix dependrà les vegades que el parquet flotant pugui ser polit, i és la cara que queda visible un cop instal·lat el parquet. Pot estar format per una gran varietat de fustes nobles. Algunes de les més habituals són: roure, faig, auró, jatoba, merbau etc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *